RodrigoWr SherriBla PasqualeW Belgien Trøje Becky BettieCal

Becky Billige Fodbold Trøjer RobertoB

Mens en top-fire plads i Premier League har vist sig at være uden for dem denne periode, kunne de stadig tjene en eftertragtet Champions League-placering, hvis de slår Chelsea i Europa League-finalen. Hvis Gunners skulle gå glip af stedet ved Europas øverste tabel næste sæson, kunne det meget vel have indflydelse på deres overførselsplaner.

 Med Aaron Ramsey på vej til Juventus og spørgsmålstegn over fremtiden for Mesut Ozil og Henrikh Mkhitaryan, har Winterburn identificeret de områder, som Emery har brug for Arsenal ny trøje at styrke. Men Winterburn accepterer, at der muligvis skal være et par gode tilbud, da pungestrengene kan være ganske stramme. I et interview med LoveSport Radio sagde Winterburn: ‘Jeg vil stadig gerne se et skam angribe en bred spiller, der kommer ind i klubben, potentielt en anden midtbanespiller, og der er meget der bliver sagt om behovet for at styrke sig i forsvaret igen.

 Den overraskende optagelse kommer midt i overførselsvinduet, hvor Gunners-chef stadig håber på at signere mindst en ny spiller denne måned. Han indrømmede: ‘Jeg ved ikke, om Sven rejser. Jeg talte ikke med ham i dag, men jeg arbejdede med ham i de sidste to uger, og vi havde to eller tre møder Frankrig Trøje Børn sammen for at tale om overførsler. Han sagde: ‘Transfervinduet er ikke let at finde spillere, der kan hjælpe os med bedre præstationer end de spillere, vi allerede har. Men manageren insisterede: ‘Jeg tænker ikke på, at han går ud i januar. Jeg tænker kun på, hvordan han kan hjælpe os i år med gode forestillinger.YMXLuella billiga fotbollströjor NatashaPr

ChaunceyB Juventus Fußball Trikots LoraHelle

TyreeCowe maglie calcio poco prezzo ShereeSal

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *